The case of the golden bullet. Ediz. albanese

Scaricare The case of the golden bullet. Ediz. albanese Gratis

Kur një grua e re kërcen nga një dritare deri në vdekjen e saj, mjeku nuk heziton të deklarojë vdekjen si vetëvrasje. Ky përfundim nuk përputhet me gjetjet e Muller dhe ai zotohet të zgjidhë çështjen pa marrë parasysh sa kohë duhet. Kur një vrasje e caktuar është kryer më vonë, Policia Perandorake Austriake e quan këtë detektiv duke shpresuar se mund ta zgjidhë rastin. Çështja është unike në faktin se viktima është qëlluar me një plumb ari të kulluar. Çështja është e drejtpërdrejtë, hetimi është minimal dhe rezultati është befasues. Kjo është puna e parë që kam lexuar nga ky autor. Unë nuk do të deklaroj kryeveprat ed saj letrare të punës, por si një dritë e lexuar e rekomandueshme. Unë nuk do, t hezitoni të lexoni veprat e saj të tjera.


Categoria: Classici

Dettagli di The case of the golden bullet. Ediz. albanese

Editore

StreetLib

Lingua

Italiano

ISBN

9788827529287

Data Pubblicazione

2017-12

Autore

Grace Isabel Colbron

6 commenti per The case of the golden bullet. Ediz. albanese

 1. avatar1

  Luca Milani

  GRAZIE!

 2. avatar2

  Matteo Carletti

  Molto bene l'ho trovato! il prossimo fine settimana inizio a leggerlo :)

 3. avatar3

  Anabele

  Come viene scaricato? Non riesco a trovarlo :S

 4. avatar4

  Andrea Caccini

  Facile da scaricare, ma un po 'fastidioso da registrare ...

 5. avatar5

  Antonella Parisi

  Mi è piaciuto molto questo libro, lo consiglio a tutti!

 6. avatar6

  Romeo

  L'ho avuto fisicamente molto tempo fa e l'ho perso, volevo rileggerlo ma non volevo pagare di nuovo. Grazie!

Añade una review

Tags:
Scaricare The case of the golden bullet. Ediz. albanese, The case of the golden bullet. Ediz. albanese epub Gratis, The case of the golden bullet. Ediz. albanese pdf Gratis, ebookGratis, The case of the golden bullet. Ediz. albanese online Gratis